NİĞDE / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Dinleti

Haz

Atatürk Ortaokulu Türkçe öğretmenleri İmran Kılınç,Füsun Akmeşe ve Neşet Kaya rehberliğinde hazırlanan "Korkma Parla" adlı şiir dinletimiz  ,izleyicilerden büyük beğeni aldı. Program Türkçe Öğretmenimiz İmran Kılınç 'ın ve Okul  Müdürümüz Mustafa Yıldırım'ın  yaptığı açılış konuşması ile başladı. Programın başında sergilenen Füsun Akmeşe'nin yazıp yönettiği, öğretmen ve öğrencilerimizin  birlikte sahne aldığı "Masal İçinde Masal" adlı tiyatro gösterisi kostüm ,dekor ve çocukların oyunculukları ile göz doldurdu ve büyük alkış aldı.

Alışılmışın dışında hazırlanan şiir dinletisi "Bu Son Olsun" şiiri ile dünyadaki savaş ve zulüme dikkat çekti. " Parla" marşı ile kapanışı yapılan dinleti Okul Müdürü Mustafa Yıldırım'ın Türkçe Öğretmenlerimiz Füsun Akmeşe,İmran Kılınç ,Neşet Kaya ile teknik masada program akışını, ışık -ses yönetimini  kontrol eden Bilişim Öğretmenimiz Burcu Soydemir "e çiçek takdimleri ile son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.