NİĞDE / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulu ve 18 Mart Çanakkale Zaferi anısını yaşatmak için okulumuz öğretmenlerinden İmran KILINÇ, Füsun AKMEŞE ve Neşet KAYA'nın yönetiminde program düzenlendi.

Çoşku ve duygu dolu bu programa yine  öğretmenlerimizden Mehmet ECER günün anlam ve önemine uygun konuşmasıyla ve müzik stajyer öğrencilerimiz, öğretmenimiz Seval Er yönetiminde destek verdiler.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ediyoruz.

PORTEKİZ'DEN OKULUMUZA ZİYARET

ERASMUS+ kapsamında Portekiz'in Braga şehrindeki Agrupamento de Escolas D. Sancho I okulundan öğretmen ve idari personelden oluşan bir ekip, okulumuzu ziyaret edip iş başı gözlem etkinliğini yerine getirdiler. Okul Müdürümüz Mustafa YILDIRIM ve okul öğretmenlerimiz Murat FİLİZER ile Güven BOZDAĞ eşliğinde şehrimizi, yöremizi gezen misafirlerimiz; güzel anılarla ülkelerine döndüler. Okulca kendilerini ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk.İlerleyen süreçte de karşılıklı ziyaretlerimiz, öğrenci ve öğretmen hareketliliğimiz olacak.

Ock

Okulumuz Yıldız Kız Basketbol takımımız il müsabakalarından birincilik kupasını okulumuza getirdi.

Serdar öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Başarılarının devamını diliyoruz.